UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Audi sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Als je een Audi hebt en die wil je naar de sloop brengen, dan heb je diverse opties. Je kunt er voor kiezen om je Audi naar een algemene sloperij te brengen waar ze alle auto’s slopen, maar je kunt deze ook naar een Audi sloperij brengen. De kans bestaat dan dat je een iets hogere vergoeding krijgt voor je sloopauto. Simpelweg omdat Audi’s relatief dure auto’s zijn en vaak nog wel enkele honderden euro’s waard zijn als ze naar de sloop moeten worden gebracht. Uiteraard is het per situatie verschillend wat de daadwerkelijke waarde is en dit moet worden bepaald door de sloperij.

 • Sloopauto

  Wat is de werkwijze van een Audi sloperij?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  De beste Audi sloperijen komen een auto zonder morren bij je ophalen. Het maakt niet uit of je een oude Audi voor bij je op de oprit hebt staan of dat dit een vrij nieuwe Audi is. Overigens kopen sloperijen de meest nieuwe Audi’s op bij een verzekeraar. Als men nieuwe Audi’s koopt wil dit doorgaans zeggen dat het schade auto’s zijn. Deze zijn bijvoorbeeld bij een ongeluk betrokken geraakt. Als je via het internet een goede gerenommeerde Audi sloperij hebt gevonden kun je deze 24 uur per dag en 7 dagen per week aanbieden. Bij de ‘transactie’ krijg je een officieel bewijs. Dit is het door het RDW afgegeven vrijwaringsbewijs. Zorg er altijd voor dat je zo’n bewijs krijgt, want anders ben jij nog altijd de wettige eigenaar van je Audi. Dat moet je natuurlijk niet willen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!