UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto opkopers

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Er zijn in Nederland diverse auto opkopers actief. Dit zijn bedrijven die bepaalde auto’s opkopen en ze verhandelen. Dit verhandelen kan op verschillende manieren gebeuren. Ze kunnen een oudere auto opkopen en deze opknappen, om deze vervolgens weer te verkopen. Wat ook goed mogelijk is, is dat ze een schade auto opkomen en de bruikbare onderdelen er uit halen en deze verkopen.

 • Sloopauto

  Auto opkoper koopt uw auto op voor een goede prijs

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Wat ook voorkomt is deze ze de schade auto volledig opknappen en deze opnieuw op de markt brengen. Zo kunnen mensen tegen een aantrekkelijke prijs een relatief goedkope auto kopen. Een andere mogelijkheid is dat een sloopbedrijf een sloopauto opkoopt. Een sloopauto opkopen gebeurt overigens meestal omgekeerd. Degene die van de sloopauto af wil biedt deze aan bij de sloperij en krijgt een vergoeding aangeboden van de auto opkoper. Opgesomd kan een auto opkoper de volgende auto’s opkopen: personenauto’s, bedrijfswagens, schadeauto’s, bestelwagens, kapotte auto’s, pick-ups, export auto’s en 4x4 terreinwagens. Wel je zo snel mogelijk van je sloopauto af? Dat kan door een formulier in te vullen waarin staat aangegeven dat je een sloopauto wilt aanbieden bij diverse gespecialiseerde bedrijven. Je geeft dan het merk en type van de auto door, het bouwjaar, de kilometerstand, de vraagprijs en eventuele extra’s. Zo is het ook goed om te weten in welke staat de auto verkeerd en kan de auto opkoper ongeveer weten wat de waarde is van de sloopauto en krijg je later een telefoontjes of een mail met wat het voorstel is van de auto opkopers.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!