UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloop Delft

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een autosloop bedrijf vinden is eenvoudig voor de meeste mensen. Een autosloop is in feite zo gevonden omdat het aanbod zo groot is. Een autosloop in Delft is dus zo gevonden. Zoek maar eens bij je internet browser op autosloop Delft en je hebt direct een aantal zoekresultaten die je verder op weg kunnen helpen. Onderdelen bij autosloop in de omgeving van Delft Zoek je een bedrijf met auto onderdelen uit Delft, benader dan een autosloopbedrijf. Een sloopbedrijf heeft vaak vele verschillende onderdelen voor iedere geïnteresseerde beschikbaar. Als je zelf handig bent dan is het ook leuk om eens in een doe het zelf garage rond te kijken. Hier kun je zelf sleutelen aan je sloopauto en kun je de gekochte onderdelen die je wilt gebruiken direct uittesten en kun je deze bevestigen aan je eigen sloopauto.

 • Sloopauto

  Welke sloopbedrijf is de beste?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Via dit artikel kunnen we je niet zeggen welk sloopbedrijf uit Delft nou de beste is. Dat is vaak een subjectieve weergave van bepaalde ervaringen. Je zult echt zelf op onderzoek moeten uitgaan. Misschien dat de sloopbedrijven die je hebt gevonden vertegenwoordigd zijn op diverse ervaringssites. Op deze sites kun je een review geven over een bepaald bedrijf als autosloop. Als deze reviews overwegend posities zijn, dan kun je er min of meer wel vanuit gaan dat je te maken hebt met een redelijk betrouwbare sloperij. Zijn de reviews hoofdzakelijk negatief dan is het vrij duidelijk dat je te maken hebt met een bedrijf dat niet zo’n goede service heeft.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!