UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloop Kerkrade

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Heb je een potentiele sloopauto bij je op de oprit staan of voor huis? In Kerkrade en omgeving zijn genoeg sloperijen te vinden. Je kunt besluiten om ook de grens over te gaan. Vanuit Kerkrade ben je immers zo in Duitsland waar veel stedelijk gebied is en waar dus veel sloperijen zijn te vinden. Ook richting het zuiden en het oosten kun je naar het buitenland. In België zul je eveneens diverse sloperijen vinden. Echter, als Nederlander is het naar alle waarschijnlijkheid niet mogelijk om hier je sloopauto af te leveren. Je hebt immers een RDW vrijwaring nodig en deze kun je niet verkrijgen bij een buitenlands bedrijf. Ga dus bij voorkeur naar een autosloop bedrijf uit Kerkrade, Maastricht, Brunssum of Sittard.

 • Sloopauto

  Banden kopen bij autosloop Kerkrade

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Als je een sloopauto hebt en deze naar de sloop brengt of laat brengen (en je komt later nog eens op de sloop) dan zul je zien dat een sloperij vaak een gigantisch magazijn heeft. In dit magazijn zul je tal van artikelen aantreffen die een sloperij aanbiedt. Zaken die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld winterbanden en ook zomerbanden. Deze zijn vaak wel gebruikt, maar voldoen hoofdzakelijk wel een de eisen die worden gesteld. Zo hoort het profiel van een zomerband bij voorkeur minimaal 1,6 millimeter te zijn. Is dit niet geval, dan is het gevaarlijk om hier mee te raden. De meeste sloperijen bieden ook de service dat de gekochte banden direct worden gemonteerd en zo nodig uitgebalanceerd worden. Ook voor banden met velden geldt vaak hetzelfde.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!