UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloop Leiden

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Hoe vind je nou een goede sloop in Leiden? Wel, dat is niet al te ingewikkeld. Ga naar bijvoorbeeld de zoekmachine Bing van Microsoft (of een andere zoekmachine die je voorkeur heeft) en typ daar autosloop Leiden in. Je zult zien dat je direct diverse resultaten te zien krijgt van sloperijen in de omgeving van Leiden. Als je niet tevreden bent met het aantal sloperijen die je vindt, kun je altijd nog naar sloperijen uit de buurt kijken.

 • Sloopauto

  Heb je onderdelen nodig van een sloperij in Leiden?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Je kunt een sloperij altijd benaderen en de sloperij vragen wat de stand is van de actuele voorraad. Hiervoor kun je en bedrijf bellen, faxen of e-mailen. Er zijn bedrijven die nog verder gaan en waar je ze per SMS, Twitter of Facebook kunt benaderen. Je kunt natuurlijk ook bij het bedrijf in Leiden langs gaan. Zo zie je direct wat de technische staat is van een onderdeel. Je hebt als je onderdelen koopt bij een sloperij over het algemeen een garantie van 1 maand. Dit is zo bij sloperijen die zijn aangesloten bij branche organisatie Stiba. Je kunt ook een onderdeel opvragen bij een auto sloperij in Leiden. Als je op zoek bent naar een onderdeel van een auto bij een autosloop kun je aangeven of je een nieuw of een gebruikt onderdeel zoekt en voor welk merk auto, het type en natuurlijk moet je ook niet vergeten om het bouwjaar door te geven. Anders weten ze niet naar welk onderdeel jij op zoek bent en voor welk merk dit onderdeel is bestemd. Hier dien je natuurlijk rekening mee te houden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!