UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Sloopauto

    Autosloop Maastricht

    Gepost op: 19 Februari 2014

    Een autosloperij in Maastricht vinden is niet moeilijk als dat het misschien lijkt. Zuid-Limburg is redelijk dichtbevolkt en je zult hier genoeg bedrijven vinden die jouw auto kunnen slopen. Mocht er in Maastricht in jouw ogen geen goede sloper beschikbaar zijn, dan kun je altijd nog uitwijken naar steen zoals Kerkrade, Heerlen Sittard en Brunssum. Hier zijn ook goede sloperijen te vinden. Sommige sloopbedrijven hebben zich in Maastricht toegelegd op het slopen van een specifiek aantal merken. Ze kunnen bijvoorbeeld Mazda, Nissan en Toyota slopen. De meeste sloopbedrijven slopen auto’s voor onderdelen verkoop. De overgebleven onderdelen worden gescheiden en zoveel mogelijk gerecycled. Gebruikte handels auto’s en schade auto’s kom je hoofdzakelijk tegen op de sloop. Als je onderdelen wilt kopen heb je bij goede sloperijen ook direct recht op een garantie. Wanneer dit niet het geval is, kun je maar beter geen onderdelen kopen bij dat betreffende bedrijf, want je hoort wel garantie te hebben bij de aankoop van een tweedehands onderdeel bij een autosloop. De meeste autosloperijen hebben in ieder geval een goed geordend magazijn waar alle onderdelen realtime worden bijgehouden. Ze onderdelen die je op de website ziet van een willekeurige sloper, die zijn vaak ook daadwerkelijk aanwezig in het magazijn van de sloper en zo weet je dat je eventueel een bod kunt doen op dit onderdeel en dat je dit onderdeel direct kunt kopen. Het voordeel van internet is natuurlijk dat je de voorraad van ieder bedrijf vaak 24 uur per dag kunt bekijken.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!