UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Autosloop in Rotterdam en Zuid Holland

    Als jouw auto als gevolg van een ongeluk zodanig beschadigd is geraakt dat je hier niet meer goed mee kunt rijden dan heb je de mogelijkheid om jouw auto naar een autosloop in de omgeving van Rotterdam toe te brengen. Ook in de omgeving van Rotterdam zijn er vele autosloperijen te vinden. Als jij op zoek bent naar een autosloop dan kun je het beste gebruik maken van het internet om een autosloop bij jouw in de buurt te vinden zoals bijvoorbeeld in Zuid Holland of Rotterdam. Als je dan Autosloop en Rotterdam in een zoekmachine zoals Google intikt dan vindt je al snel enkele autosloperijen en hun contactgegevens terug op de website van de autosloop.

  • Milieuvriendelijk autosloop in Rotterdam

    Bij een autosloop kunnen ze jouw auto erg goed uit elkaar demonteren. Zo kunnen de autosloperijen ook nog wat geld aan jouw auto verdienen want er zitten vaak nog erg veel onderdelen in de auto die opnieuw gebruikt kunnen worden. In de meeste gevallen kan er nog ongeveer 90 procent van de auto hergebruikt worden en dat is natuurlijk erg handig voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen. De autosloperij in Rotterdam of Zuid Holland kan daarom niet alleen voor de sloop van jouw auto dienen maar ook als handelshuis voor onderdelen.

  • Erkende autosloop bedrijven in Zuid Holland

    Een autosloop werkt altijd via de regels die gelden voor het slopen van de auto’s want anders kunnen zij flinke boetes krijgen als er een inspectie op de werkplaats is. Dat is ook de reden dat er veel autosloperijen verdwenen zijn de laatste jaren in Zuid Holland en ook in Rotterdam. De overige sloperijen houden zich allemaal aan de regels en daarom ben je er van verzekerd dat jouw auto op de juiste manier wordt gesloopt.