UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Autosloop in Rotterdam

    Ook in de omgeving van Rotterdam en in Rotterdam zelf kun jij terecht met jouw beschadigde auto. Er zijn veel verschillende sloperijen die jouw auto op een vakkundige wijze uit elkaar kunnen slopen. De medewerkers van een autosloop bezitten heel veel kennis over auto’s en zij zullen daarom bijna net zo veel als automonteurs van de auto’s af weten. In de omgeving van Rotterdam zijn er bovendien autosloperijen te vinden die zich aan de regels houden die zijn opgesteld om zo het milieu niet te vervuilen. Mocht er dan onverwachts een controle door de milieu inspectie worden uitgevoerd bij de autosloop dan zullen zij in ieder geval niet beboet worden.

  • Sloopauto gratis ophalen regio Rotterdam

    Bij sommige autosloperijen kan er een extra service aan de klanten worden aangeboden door de auto op te komen halen. Zo hoef je niet met een beschadigde auto de openbare weg op en zo voorkom je weer gevaarlijke situaties op de weg. Vervolgens worden de auto’s die door de autosloop opgekocht zijn eerst leeg gemaakt en daarbij worden eerst alle vloeistoffen die in een auto kunnen zitten uit de auto gehaald. Als alle vloeistoffen uit de auto zijn verwijderd dan kunnen alle onderdelen uit de auto verwijderd worden.

  • Autosloperij Rotterdam betaald vergoeding voor sloopauto

    Een goede autosloop zal je altijd een vergoeding voor jouw beschadigde auto betalen omdat al het ijzer dat in de auto verwerkt is natuurlijk ook wat waard is. Zij kunnen ook de onderdelen uit de auto die nog werken doorverkopen aan een garage. Ook komt het soms voor dat particulieren onderdelen kopen van de sloopmedewerkers.