UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Autosloop in Utrecht

    Het kan natuurlijk voor komen dat jouw auto tijdens een ongeluk zo erg beschadigd is geraakt dat je eigenlijk bijna niets meer met de auto kunt doen. Je kunt dan voor een reparatie kiezen maar als de reparatie erg duur wordt kun je er ook voor kiezen om de auto te laten slopen. Een autosloop in de omgeving van Utrecht kun je eenvoudig vinden via het internet. Als je op Google zoekt naar autosloop Utrecht dan vindt je al snel de websites van enkele autosloperijen in Utrecht of de omgeving van Utrecht.

  • Milieubewuste autosloop werkzaamheden in Utrecht

    Bij de autosloperij zorgen ze er voor dat jouw auto helemaal van top tot teen gesloopt wordt en dit ook nog eens volgens de regeltjes die hier voor gelden. Omdat deze autosloperijen zich aan de regels houden wordt jouw auto op een milieu bewuste manier gesloopt. Ook kan de autosloop dan geen hoge boetes ontvangen van de milieu inspectie in Utrecht die de controles bij de bedrijven uitvoert. Een grote sloperij kan zomaar tien keer per jaar gecontroleerd worden en dan moeten de zaken wel in orde zijn.

  • Hergebruik materialen is belangrijk bij Autosloop

    De autosloop in Utrecht zal alle onderdelen uit de auto verwijderen en daarbij kun je denken aan onderdelen van de motor tot aan de stoelen en deuren die in de auto zitten. Alles moet uit de auto verwijderd worden en alleen het ijzer dat in de auto verwerkt zit moet overblijven zodat het omgesmolten of geperst kan worden. Het hoopje schroot dat overblijft wordt uiteindelijk dan weer doorverkocht aan de schroothandelaar.