UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Sloopauto

    Autosloop Zeeland

    Gepost op: 19 Februari 2014

    Een autosloop bedrijf vinden in Zeeland is niet altijd makkelijk aangezien er hier hoofdzakelijk minder sloperijen zijn te vinden. Uitwijken naar België is ook lastig, omdat je niet als Nederlander met je sloopauto naar België kan. Je hebt immers een vrijwaringsbewijs nodig en waarschijnlijk kan een Belgische sloper jou deze niet geven, omdat ze niet bekend zijn met de Nederlandse wetgeving. Ga je wel naar een Belgische sloper en ben je niet op de hoogte van een vrijwaringsbewijs, dan heb je kans dat je nu nog onnodig geld betaalt aan bepaalde zaken. Zoals bijvoorbeeld de verzekering en de belasting. De meeste Belgische sloperijen staan ook niet al te goed bekend. Overigens geldt dat ook voor sommige Nederlandse autosloperijen. In Nederland en dan om precies te zijn in het Zuid-Hollandse Vlaardingen was een sloperij waar 85 motorblokken werden aangetroffen die allemaal waren gestolen. Ook waren 36 voertuigen op de locatie aanwezig die eveneens waren gestolen. Dat is natuurlijk niet bepaald goed nieuws en veel mensen hebben ook bepaalde vooroordelen over de sloperij. Ze zouden een beetje louche zijn en er zou een ietwat crimineel sfeertje rond de sloperij hangen. Nou valt dat allemaal wel mee. Er zijn sloperijen die zich niet helemaal aan de regels houden, maar er zijn genoeg bedrijven die dit wel doen en op een faire en correcte manier jouw auto kunnen slopen zonder dat je te maken krijgt met louche bedrijven en mensen. Ook in Zeeland zijn voldoende sloperijen te vinden die je kunt vertrouwen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!