UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloopbedrijf

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een autosloopbedrijf sloopt auto’s op vakkundige wijze. Dit doen ze met een vakkundig team van demonteurs die weten hoe ze een auto op vakkundige wijze moeten slopen. Dit is nodig, want tegenwoordig is het zo dat je een auto niet zo maar mag gaan slopen. Daar gaat een streng proces aan vooraf.

 • Sloopauto

  ARN en STIBA staan voor de Branche autosloopbedrijf

  Gepost op: 18 Februari 2014

  De auto demontagebedrijven zijn in Nederland aangesloten bij ARN en STIBA. Het recyclen van een auto kost geld. Daarom krijgen veel auto demontagebedrijven op dit moment nog een kleine vergoeding om het slopen van een auto te mogelijk te maken. Een autosloop bedrijf zou een auto niet voor 95% kunnen recyclen als hier geen vergoeding tegenover stond. Daarom zijn veel bedrijven blij met het werk van ARN. ARN Recycling is een onderdeel van ARN holding en is gespecialiseerd in de opwerking van shredderafval. De jaarcapaciteit van ARN Recycling is op dit moment ongeveer 40.000 ton shredderafval. Het doel van ARN Recycling is eigenlijk om de belasting van lucht, grond water zoveel mogelijk te ontzien. Dit bereiken het autosloopbedrijf onder meer door bezig te zijn met reiniging van zogenaamde geëmitteerde lucht. Ook willen ze de hoeveelheid afval dat wordt gestort beperken. ARN heeft als doel c.q. verplichting dat 95% van een auto wordt gerecycled. In 2013 is overigens de capaciteit van ARN flink verhoogd. Op dit moment kunnen ze 38.000 ton verwerken. Door deze capaciteit kunnen ze voldoen aan de verplichting op 95% van de autowrakken in Nederland te recyclen. Dit komt mede doordat ARN een nieuwe PST-fabriek in Tiel heeft kunnen openen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!