UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Almere

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een autosloperij uit Almere is zo gevonden via het internet. Krijg ik een aantrekkelijke vergoeding van een sloopbedrijf uit Almere? Als je een sloopbedrijf zoekt wil je natuurlijk eigenlijk gewoon het sloopbedrijf kiezen waar je het meeste geld kan verdienen. Zo simpel is het natuurlijk wel. Al die praatjes rondom een sloperij van milieubewust etc. zijn leuk om te horen, maar vrijwel iedere sloperij geeft natuurlijk aan dat ze milieubewust slopen en dat ze betrouwbaar zijn. Daarbij moet een sloopbedrijf zich wel aan deze strenge regels houden, omdat ze anders de deuren moeten sluiten. Zo ook iedere autosloop uit Almere. Houdt hier ook rekening mee en begrijp dat het veelal verkoop praatjes zijn van de meeste bedrijven. Het is belangrijk om dit te doorzien, want waar het jou waarschijnlijk om gaat is dat je een zo hoog mogelijk bedrag krijgt voor je sloopauto. Verder is het ook handig dat de autosloperij je auto komt ophalen met een sleepdienst in Almere. Dit scheelt jou tijd en geld, want als je zelf vervoer moet regelen ben je natuurlijk extra geld kwijt.

 • Sloopauto

  Gratis sloopauto ophalen door autosloperij

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Maar zoals aangegeven zijn de te volgen stappen relatief eenvoudig: zoek een paar sloperijen uit Almere of de buurt van Almere (het kunnen ook landelijke sloperijen zijn), schrijf de contactgegevens op, bel de bedrijven die je hebt verzameld of stuur ze een mail, vraag hen wat ze willen geven voor jouw sloopauto of schadeauto, kies een bedrijf uit, maak een afspraak en laat je auto ophalen door een sleepdienst van een autosloperij. Vergeet ook niet dat je de afgesproken vergoeding voor je auto krijgt.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!