UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Amersfoort

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een autosloperij vinden is eigenlijk een relatief eenvoudige klus. Je pleegt een paar telefoontjes, stuurt een paar mailtjes, plaats eventueel een aantal advertenties op het internet en binnen een mum van tijd heb je al een aantal goede sloperijen aan de haak geslagen. In Amersfoort zitten ook voldoende professionele sloperijen die jouw auto kunnen demonteren. Een sloperij uit Amersfoort is ook zo gevonden wanneer je gebruik maakt van het internet c.q. een zoekmachine. Hergebruik auto onderdelen bij autosloperij Amersfoort Een autosloperij gebruikt de onderdelen die mensen aanleveren weer opnieuw en met deze onderdelen kan een autosloperij weer wat handel drijven. Denk bijvoorbeeld aan autobanden die opnieuw gebruikt kunnen worden. De beste en snelste manier om een sloperij te vinden is vrij eenvoudig. Maak gebruik van Google en je ziet bij Google Places direct een aantal sloperijen die jou ten dienst kunnen zijn.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen voor vergoeding

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Er zijn in Amersfoort diverse bedrijven die aan autoslopen doen. Zo zijn er bedrijven die een sloopauto inkopen en deze ook eventueel verkopen wanneer een handige jongen de auto wil overnemen. Autosloperijen zijn doorgaans continu op zoek naar “nieuwe” sloopauto’s. Ook schadeauto’s kun je inleveren bij een autosloperij in Amersfoort. Als je een auto wilt inleveren kun je deel 1, 2 en 3 van het kentekenbewijs overhandigen plus eventueel het APK keuringsbewijs. Binnen een aantal uren kun je dan een bod verwachten op je sloopauto en kun je besluiten om je sloopauto te verkopen aan de hoogst biedende sloperij. Zorg er vervolgens voor dat het RDW vrijwaringsbewijs zo snel mogelijk wordt geregeld.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!