UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij in Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Er zijn in Amsterdam voldoende autosloperijen te vinden, dus wat de keus voor een sloperij betreft is er geen reden tot klagen. In en rond Amsterdam zijn er veel autosloperijen te vinden. Een autosloop in hartje Amsterdam zul je niet zo snel tegenkomen. Een autosloperij heeft vaak veel ruimte nodig, dus wijkt men meestal uit naar de rand van de stad. Desondanks is er nog voldoende keus en anders kun je kijken in de omliggende steden.

 • Sloopauto

  Waarom naar een autosloperij?

  Gepost op: 1 December 2013

  Er zijn diverse redenen om naar een autosloperij te gaan. Ten eerste is het in sommige gevallen simpelweg noodzakelijk. Als een auto niet door de keuring komt en de kosten dusdanig hoog zijn, is het meestal alleen financieel nog verantwoord om je auto naar de sloop te brengen.

 • Sloopauto

  Hergebruik auto onderdelen in Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Een goedlopende autosloperij kan best een lucratieve business zijn in Amsterdam. De meeste bedrijven kopen veelal jonge schadeauto’s op en daarnaast voertuigen die APK afgekeurd zijn. Eenmaal deze auto’s op een milieuvriendelijke manier zijn gedemonteerd kan het sloopbedrijf de onderdelen verkopen. Onderdelen die niet te recyclen zijn worden afgevoerd naar Autorecycling Nederland. Desondanks wordt bijna 90% van de auto gerecycled en in sommige gevallen ligt dit percentage nog hoger. Als je handig bent is een autosloperij natuurlijk een paradijs. Er zijn vele schade auto’s die door een echte doe-het-zelver prima opgeknapt kunnen worden. En anders zijn de onderdelen in Amsterdam altijd nog goed bruikbaar als de auto dusdanig beschadigd is dat zelfs reparatie geen zin heeft of te veel geld en tijd kost dat het eigenlijk niet uit kan.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!