UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Apeldoorn

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Er zijn in Apeldoorn genoeg sloperijen die naast het slopen van auto’s ook tweedehands auto’s verkopen. Op een autosloperij kun je dus ook tweedehands auto’s kopen. Als je jouw auto naar de autosloperij hebt gebracht of deze hebt laten ophalen, kun je als je op de sloop zelf bent meteen door voor een nieuwe auto (als het moet). Je kunt de vergoeding die je van het sloopbedrijf krijgt direct uitgeven aan een nieuwe auto.

 • Sloopauto

  Strenge voorschriften autosloperij

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Bedrijven die in de omgeving van Apeldoorn of in Apeldoorn zelf auto’s slopen hebben te maken met strenge regels en voorschriften. Veel bedrijven durven ook deze regels niet aan hun laars te lappen omdat het nadelige consequenties kan hebben voor het bedrijf. Daarom doen ze alles (nauwgezet) volgens de regels. Zo zullen ze het demontageproces stipt volgen zoals deze volgens de regels is opgelegd. Overigens is dit niet geheel vrijwillig gegaan. Vanaf 1995 is het slopen van auto’s namelijk drastisch veranderd. Vanaf dat jaar moest men namelijk veel meer recyclen dan daarvoor werd voorgeschreven. Op dit moment gaat het te slopen percentage wel richting de 95 en over een tiental jaar misschien wel tot 100 procent. Dat is natuurlijk een hoog percentage en dat kan niet zo maar worden gehaald. Een sloperij uit bijvoorbeeld Apeldoorn krijgt een verwijderingsbijdrage, zodat ze naast de bruikbare onderdelen ook andere onderdelen kunnen verwijderen. Onderdelen die niet kunnen worden gerecycled door het sloopbedrijf zelf worden door erkende inzamelaars van het ARN opgehaald en naar diverse recyclingbedrijven in Nederland gebracht waar het proces wordt voltooid.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!