UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Arnhem

  Gepost op: 19 Februari 2014

  In Arnhem zijn meerdere autosloperijen te vinden. Je kunt deze vinden via het wereld wijde web, maar je kunt ze ook gewoon via de ouderwetse telefoongids benaderen als je een goede ervaren sloperij zoekt. Prijsgarantie Het mooie aan veel sloperijen is dat sommige bedrijven zelfs een geld terug garantie geven. Dit is een garantie die aangeeft dat je minimaal 100 euro en maximaal 1500 euro kunt ontvangen voor een sloopauto. Er zijn diverse sloopbedrijven in Arnhem en omgeving die deze prijsgarantie hanteren. Deze bedrijven zijn stuk voor stuk professioneel en hebben vaak jarenlange ervaring met het op een duurzame en milieuvriendelijke wijze slopen van auto’s.

 • Sloopauto

  Onderdelen kopen bij autosloperij Arnhem

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Wil je bij een sloperij uit Arnhem onderdelen kopen? Dat kan zonder problemen. Denk bijvoorbeeld aan autobanden. Banden zijn een essentieel onderdeel van een auto. Tijdens de winterperiode wisselen vele mensen bijvoorbeeld van band, omdat een auto door een winterband meer grip heeft op de weg. Ook moet de profieldikte van een auto een minimum aantal millimeters zijn. Dergelijke details klinken bij sommige mensen ridicuul in de oren, maar ze zijn essentieel. Banden dragen als het ware het gewicht en zijn het contact tussen de auto waar je in rijdt en de weg. Als je optimaal wilt rijden in een auto heb je gewoonweg goede banden nodig. Met goede banden, die je dus bij een autosloperij in Arnhem kunt aanschaffen, heb je meer grip op het wegdek en ben je een veel veiligere verkeersdeelnemer dan wanneer je met versleten banden rondrijdt.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!