UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Breda

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Er zijn in de omgeving van Breda genoeg milieubewuste autosloperijen te vinden. Een autosloperij die milieubewust zaken doet kan er voor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het slopen van je auto en dat de auto eerst volledig wordt gestript. Gestript wil zeggen dat alle materialen van de auto gescheiden worden. Een milieubewuste autosloperij gaat dan zo zorgvuldig mogelijk met het afval dat er is om.

 • Sloopauto

  Welke sloperij Breda moet je kiezen?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Mogelijk zie je door het grote aanbod van sloperijen soms niet welke bedrijven nu eigenlijk goed zijn en welke niet. Er is een gigantisch aanbod van sloperijen in Nederland en ook in de buurt van Breda zijn veel sloperijen te vinden. Als je een autosloperij zoekt kun je het best rekening houden met een aantal belangrijke criteria. Ten eerste is het belangrijk om een sloperij te zoeken waar je niet te maken hebt met een tussenpersoon. Er zijn diverse websites waar ze wel met zo’n tussenpersoon werken en waar je onnodig geld betaalt of eigen wordt gekort op je vergoeding, terwijl dat helemaal niet nodig is als jij een sloopauto kwijt wilt in Breda. Let hier ook op als je een sloperij in Breda zoekt. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je een faire vergoeding krijgt voor je sloopauto. Vergelijk daarom de sloperijen met elkaar. Er zijn in Breda genoeg sloperijen dus kun je ze allemaal zonder gemak benaderen en vragen wat ze qua geld over hebben voor je sloopauto of eventueel een schadeauto.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!