UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Delft

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een autosloperij uit Delft kun je het snelst vinden door naar de website Telefoonboek.nl of DeTelefoongids.nl te gaan. Hier kun je direct zien welke bedrijven een auto kunnen slopen. Je kunt wel naar Google gaan en zoeken op bijvoorbeeld autosloperij Delft, maar niet iedere sloperij heeft een website. “Hoe is dat mogelijk? ”, zul je wellicht denken, maar niet alle sloperijen hechten waarde aan een eigen website. Desondanks zullen naar verwachting steeds meer sloperijen met een eigen website komen en na een tijdje zullen vrijwel alle sloperijen wel vertegenwoordigd zijn op het internet, maar nu is dat nog niet het geval.

 • Sloopauto

  Hergebruik auto onderdelen bij autosloperij Delft

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Op de website Telefoonboek.nl zul je direct zien wie je kunt benaderen voor het slopen van je auto. Of je nu een BMW, Renault of Mercedes hebt. Je kunt je auto vrijwel altijd bij een autosloperij Delft brengen. Het maakt niet uit in welke staat de auto verkeerd. Tenminste, er moeten natuurlijk nog wel wat bruikbare onderdelen zijn. Anders krijg je waarschijnlijk geen vergoeding voor je sloopauto. Waarom zijn sloperijen uit Delft wel vertegenwoordigt op een site als Telefoonboek.nl en hebben ze niet een eigen website? Dit is eenvoudig uit te leggen. Telefoonboek.nl haalt de gegevens naar alle waarschijnlijkheid bij de Kamer van Koophandel en daar staan alle bedrijven van Nederland geregistreerd. Of deze nu een website hebben of niet. Alle sloperijen kun je dus op Telefoonboek.nl vinden en deze kun je direct benaderen met de vraag of ze jouw sloopauto kunnen slopen en wat jij er voor kan krijgen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!