UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij in Den Haag

  Gepost op: 1 December 2013

  Veel mensen blijven in hun auto rijden tot deze echt niet meer verder kan rijden of tot dat er zoveel schade is dat doorrijden niet meer mogelijk is. Dan is het geliefde vervoermiddel simpelweg rijp voor de sloop. Maar hoe kun je met een gerust hart afscheid nemen van je sloopauto? Het antwoord is eenvoudig: neem contact op met een goede autosloperij. Dit kan een landelijke sloperij zijn die landelijk werkt, maar er zijn ook genoeg regionale of plaatselijke sloperij. Overal in Nederland kun je autosloperijen vinden, ook in Den Haag.

 • Sloopauto

  Wat doet een autosloperij?

  Gepost op: 1 December 2013

  Een autosloop is een plaats waar je je auto heen kunt brengen als deze auto je niet meer veilig van A naar B kan brengen. Een autosloperij helpt je dus om van je auto af te komen als deze niet meer bruikbaar is en je krijg er nog geld voor ook. Hoe ideaal is dat? Een autosloperij moet natuurlijk ook geld verdienen wanneer ze jouw auto overnemen. Dit doen ze als volgt. Als eerst legen ze de auto helemaal. Dat wil zeggen dat ze alle vloeistoffen uit de auto halen. Denk aan koelvloeistof, benzine enz. Als dat gedaan is kijken ze naar welke onderdelen uit de auto kunnen worden gehaald. Aan deze auto onderdelen moet een sloperij geld verdienen om ze door te verkopen. Als de bruikbare onderdelen uit de auto zijn gehaald worden ze opgeborgen in het magazijn. En vaak worden ze direct te koop aangeboden op het internet.

 • Sloopauto

  Autosloperijen in Den Haag

  Gepost op: 1 December 2013

  In de buurt van Den Haag kun je circa tien autosloperij bedrijven vinden. Je kunt deze bedrijven vinden via het internet of via de Gouden gids. Mogelijk dat er dan nog meer bedrijven zijn die aan autodemontage doen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!