UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij in Dordrecht

  Gepost op: 1 December 2013

  Een autosloperij in Dordrecht is erg handig voor het wegbrengen van je auto die niet meer de weg op kan. Hier kun je auto’s laten slopen / demonteren. Als je auto zo erg is beschadigd dat deze niet meer gerepareerd kan worden is het misschien tijd voor een bezoekje aan een autosloperij en een nieuwe auto. Is je auto nog wel te redden, dan kan het alsnog verstandig zijn om langs een autosloperij te gaan. Bij zo’n bedrijf slopen ze namelijk niet alleen auto’s. Ze verkopen ook onderdelen van de auto’s die wel gesloopt zijn. Deze onderdelen zijn veel goedkoper dan nieuwe onderdelen in Dordrecht.

 • Sloopauto

  Auto laten slopen

  Gepost op: 1 December 2013

  Het zelf slopen van een auto wordt afgeraden in Dordrecht. Het is verstandig om hiervoor een vakman in te schakelen. Bij een autosloperij hebben ze vakmannen in dienst en hier kun je dan ook goed terecht. Ook krijg je bij een autosloperij een kleine vergoeding voor je auto. Dus je bent niet alleen van je auto af maar je krijgt er ook nog eens geld voor. Alle onderdelen worden uit de auto gehaald, dat gebeurt door de autosloperij als je dit zelf nog niet gedaan hebt. Deze onderdelen worden verkocht, als je dit zelf doet is al dat geld voor jou, doe je dat niet is het voor de autosloperij in Dordrecht. De meeste mensen kiezen voor het laatste en ontvangen een vergoeding voor hun sloopauto.

 • Sloopauto

  Onderdelen van auto’s in Dordrecht

  Gepost op: 1 December 2013

  Ieder jaar worden er duizenden auto’s gesloopt en dus ook tienduizenden onderdelen opnieuw gebruikt. Deze worden allemaal weer verkocht. Elk autosloopbedrijf heeft een groot en uitgebreid assortiment wat auto onderdelen aan gaat. Denk aan plaatwerk, motoren, versnellingsbakken en ga zo door. Deze onderdelen zijn verkrijgbaar van allerlei soorten auto’s, merken en types. Ook zijn deze onderdelen veel goedkoper dan dat ze in de winkel zijn. Autosloperijen in Dordrecht In de stad Dordrecht zelf zijn niet zoveel grote autosloperijen te vinden. Je kunt er vast een aantal vinden, maar buiten Dordrecht zijn er meer te vinden. Er zijn ook bedrijven met een landelijke dekking. Ze halen uw auto op in heel Nederland

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!