UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Groningen

  Gepost op: 19 Februari 2014

  In de provincie Groningen of in Groningen stad zijn diverse sloperijen. Eigen ophaaldienst Een professionele autosloperij uit Groningen heeft op zijn minst een eigen ophaaldienst. Zo hoef jij niet om te kijken naar het brengen van je eigen sloopauto en hoe je dit voor elkaar krijgt. Want dit is ook kostbaar en levensgevaarlijk bovendien (als je auto veel mankementen heeft). Een ophaaldienst kan dienen voor het ophalen van een auto die aan het einde van zijn technische levensduur is gekomen. De reparatiekosten wegen niet meer op tegen de waarde van de auto. Ook kan een schade auto worden opgehaald door een ophaaldienst van een autosloperij. Een schade auto is een auto die total loss is verklaard. Een schade auto hoeft zoals je waarschijnlijk weet niet een oude auto te zijn, maar kan ook net zo goed een vrij nieuwe auto zijn. Deze auto’s kun je ook prima inleveren bij een autosloperij in Groningen stad en in omliggende steden.

 • Sloopauto

  Waar in Groningen vind ik sloperijen?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  In Groningen stad zelf zijn diverse sloperijen, maar je hebt natuurlijk ook nog de provincie Groningen. In steden als Winschoten, Appingedam, Veendam, Stadskanaal en Hoogezand-Sappenmeer heb je ook diverse bedrijven die jouw auto kunnen slopen. Benader een aantal van deze bedrijven in de genoemde plaatsen en vraag wat ze jou precies kunnen bieden. Jij kunt eventueel via de mail wat meer details doorsturen over in welke staat jouw auto verkeerd, een aantal foto’s, details over je auto en eventuele andere informatie die je telefonisch hebt besproken met de desbetreffende sloperij.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!