UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Leiden

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Je hoeft niet bang te zijn dat je als inwoner van Leiden geen sloperij zult vinden. Er zijn genoeg sloperijen in Leiden en omgeving die met hun eigen takelwagen jouw sloopauto kunnen komen ophalen. Vaak denken mensen wat laatdunkend over mensen die bij een autosloperij werken. We willen niet alle mensen over één kam scheren, maar veel mensen denken dat het slopen van een auto een eenvoudige klus is, terwijl dat zeker niet zo is. Demonteren vergt veel kennis en vaardigheden die niet zo maar zijn geleerd. Een medewerker van een demontagebedrijf in Leiden is een echte vakman. De meeste sloperijen kunnen overigens altijd vakbekwame demonteurs gebruiken. Als je nog een baan zoekt in Leidenen een beetje handig bent weet je dat je altijd kunt solliciteren bij een demontage bedrijf. Een beetje handig is overigens wellicht ietwat onhandig uitgedrukt, je moet natuurlijk wel wat kunnen en ervaring hebben met het slopen van auto’s.

 • Sloopauto

  Gebruikte onderdelen in Leiden

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Bij een autosloperij kun je natuurlijk ook terecht voor gebruikte onderdelen. Er zijn sloperijen die een bepaald soort auto slopen. Denk bijvoorbeeld aan sloperijen die alleen een Seat of een Peugeot slopen. Hier kun je terecht voor allerlei onderdelen van een Seat en een Peugeot. De meeste bedrijven die vrij groot opereren hechten niet zoveel waarde aan welk merk sloopauto er wordt geleverd bij de sloperij. Of dit dus nu een Audi, een Opel, Renault, VW of een Peugeot is, het maakt ze over het algemeen vrij weinig uit. Ze willen vaak zoveel mogelijk onderdelen hebben in Leiden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!