UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Nijmegen

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Als je in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen woont kun je je auto op diverse plaatsen laten slopen. Je kunt op zoek gaan naar een autosloperij uit Nijmegen, maar je kunt ook over de grens in Duitsland kijken. Echter, dat wordt waarschijnlijk een iets ingewikkeldere zaak. Je hebt namelijk een RDW vrijwaring nodig om je auto af te melden. Deze kun je bij een Duitse sloperij niet krijgen of ze moeten een bepaalde regeling hebben, maar dat lijkt ons onwaarschijnlijk. De piste Duitsland valt dus af en je zult dus op zoek moeten gaan naar een sloperij uit Nijmegen of in ieder geval uit de buurt van Nijmegen.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen aan autosloperij Nijmegen

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Een autosloperij in Nijmegen vinden is niet zo heel ingewikkeld, zoals je zelf ook wel zult ondervinden als je jouw zoektocht start. Via een site als Google heb je er snel een aantal gevonden en deze kun je benaderen en vragen wat hun werkwijze is, wat ze voor jouw auto willen en kunnen betalen, hoe het zit met het ophalen van jouw auto en verwante vragen. De meeste sloperijen zullen in alle rust jouw vragen zonder problemen kunnen benaderen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kun je indien je tevreden bent met de gegeven antwoorden een afspraak maken. Ben je niet tevreden met de antwoorden, dan kun je verder zoeken naar een ander sloopbedrijf uit Nijmegen e.o. die misschien iets meer geld wil betalen voor jouw sloopauto of gewoonweg betere voorwaarden heeft. Genoeg mogelijkheden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!