UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij in Rotterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  In Nederland zijn er wel tientallen autosloperijen, ook in Rotterdam kun je veel autosloperij bedrijven vinden. Rotterdam biedt ongeveer 21 sloperijen aan. Voordat je opzoek gaat naar een autosloperij moet je eerst weten wat een autosloperij je allemaal aanbiedt en wat een autosloperij precies doet.

 • Sloopauto

  Wat doet een autosloperij?

  Gepost op: 1 December 2013

  De hoofdtaak van een autosloperij is om auto’s te slopen. Het is niet aan te raden om zelf je auto te slopen. Een auto slopen is namelijk vakwerk. Naast dat je bij een autosloperij makkelijk van je auto afkomt krijg je er ook nog een kleine vergoeding voor. Maar autosloperijen moeten natuurlijk wel geld verdienen. Dit doen ze door de auto die gesloopt moet worden eerst helemaal uit elkaar te halen. Alle onderdelen die nog werken en gebruikt kunnen worden bewaren ze. Onderdelen zoals versnellingsbakken, plaatwerk en motoren. Deze onderdelen gebruiken ze om andere auto’s te maken of om door te verkopen via het internet.

 • Sloopauto

  Redenen om je auto naar de sloop te brengen

  Gepost op: 1 December 2013

  Er zijn diverse redenen om er voor te kiezen om je auto naar de sloop te brengen. Je auto komt bijvoorbeeld niet meer door de APK-keuring. Er moet daardoor teveel aan je auto gerepareerd worden, en dat is meestal niet interessant als je een potentiële sloopauto hebt. De reparaties kosten zijn namelijk dan meer dan de dagwaarde van je auto. De auto heeft teveel schade opgelopen door bijvoorbeeld een ongeluk. In dat geval spreekt men meestal van een schadeauto.

 • Sloopauto

  Autosloperijen in Rotterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Rotterdam is een grote stad waar je relatief veel autosloperijen kunt vinden. In Rotterdam en in de buurt van Rotterdam vindt je ongeveer 21 sloperijen. De meeste sloperijen zijn goed vindbaar. Bij veel autosloperijen hoef je de auto niet meer helemaal te brengen naar de sloperij maar halen ze je auto op.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!