UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Schiedam

  Gepost op: 19 Februari 2014

  In de regio Schiedam zijn voldoende sloperijen te vinden. Er zijn goede professionele bedrijven die je kunt vinden op autosloperij Schiedam. Een sloperij die een beetje met zijn tijd meegaat kan jouw auto gratis komen ophalen. Meestal (ze zijn het eigenlijk verplicht) geven ze je ook een RDW vrijwaringsbewijs. Als je hier nog niet mee bekend bent is het slim om hier het één en ander over op te zoeken, want het is namelijk verplicht. Zonder zo’n bewijs betaal je nog onnodige kosten die extra nadelig zijn voor je eigen portemonnee. Dat wil je waarschijnlijk liever voorkomen. Zorg er dus voor dat wanneer je een autosloperij in Schiedam hebt gevonden, dat je een vrijwaringsbewijs krijgt overhandigd, zodat jij niet meer de eigenaar bent van de sloopauto, maar dat de sloopauto op naam komt te staan van de betreffende sloperij uit Schiedam.

 • Sloopauto

  De sloperij in Nederland

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Jaarlijks worden er in ons land circa 300.000 autowrakken naar de sloop gebracht. Dat is een heel groot aantal en dat betekent veel werk voor alle bedrijven die betrokken zijn bij het slopen van autowrakken. Het grootste aantal auto’s dat wordt afgedankt wordt verwerkt door het ARN. 300.000 afgedankte auto’s betekent overigens 30 miljoen kilo autoafval. Dit wordt niet domweg weggegooid, maar opnieuw gebruikt door de bedrijven die aan autodemontage doen. Veel onderdelen zijn namelijk nog prima bruikbaar en kunnen zonder problemen worden gebruikt in een andere auto. Soms van hetzelfde merk, maar soms kunnen ze ook in andere auto’s opnieuw worden hergebruikt.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!