UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Spijkenisse

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Zoek je een sloperij in de omgeving van Spijkenisse? Je kunt op diverse manieren een sloperij uit de buurt van Spijkenisse vinden. Zo kun je het internet op gaan en zoeken naar een sloperij, maar je kunt ook kijken in de krant of bekenden vragen of een autosloperij uit Spijkenisse kennen. Er zijn in ieder geval genoeg bedrijven die jouw auto willen slopen. Sowieso enkele sloperijen uit Spijkenisse.

 • Sloopauto

  Hoe vind ik een autosloperij uit de buurt van Spijkenisse?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Voor veel mensen is dit een vraag die ze eenvoudig zelf kunnen beantwoorden, maar het is vrij eenvoudig natuurlijk. Typ bij een zoekmachine de zoekwoord combinatie autosloperij Spijkenisse in en je zult gegarandeerd een aantal sloperijen zien die je kunt benaderen. Of het de sloperijen zijn die je moet benaderen voor het slopen van jouw auto is een andere vraag. Er zijn namelijk ook diverse partijen die landelijk werken en misschien een beter bod kunnen doen op jouw auto, maar als je goed wilt zijn voor de lokale middenstand kun je het best voor een bedrijf uit je dorp of stad kiezen en in dit geval is dat dus Spijkenisse. Vraag de betreffende autosloperij naar zijn of haar specialiteiten (welke merken kunnen ze slopen) en vraag of ze gecertificeerd zijn. Wij hebben in elk geval al even voor je gekeken en we hebben diverse autosloperijen uit Spijkenisse en uit de buurt van Spijkenisse gevonden. Deze voldoen ook allemaal aan de eisen die worden gesteld om een autosloperij te kunnen runnen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!