UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Tilburg

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Je moet niet denken dat autosloperijen in Tilburg niet zitten te wachten op jouw sloopauto. Ook al is deze sloopauto in een erbarmelijke staat. Er zijn namelijk doorlopend aanvragen bij autosloperijen als het gaat om onderdelen. Daarom zijn bedrijven continu op zoek naar onderdelen die ze kunnen gebruiken voor verkoop of voor eigen gebruik. De meeste bedrijven kopen iedere willekeurige sloopauto. Of deze nu defect is, bepaalde schade heeft, geen APK meer heeft en niet door de keuring komt, een gigantisch hoge kilometerstand; voor veel sloperijen zijn er geen bezwaren om deze auto’s over te nemen. Wat vooral belangrijk is, is dat een sloperij in Tilburg goede contacten onderhoud met tweede hands exporteurs en ook tweede hands handelaars. Zonder deze contacten is een sloperij niet in staat om handel te drijven.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen aan autosloperij Tilburg

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Dus het maakt niet uit in welke staat je auto verkeerd, je kunt altijd terecht bij een autosloperij en de sloperij zal er voor zorgen dat je op een verantwoorde manier van je sloopauto wordt verlost. Er zijn in Tilburg zelfs autosloperijen waar jij per SMS kunt laten weten dat je een sloopauto hebt. De meeste bedrijven gaan dus zichtbaar met de tijd mee en je kunt ze soms ook benaderen via social media kanalen zoals Twitter en Facebook. Uiteraard volstaat het plegen van een ouderwets telefoontje natuurlijk ook. Je kunt dan direct vragen wat de prijsindicatie is van het sloopbedrijf uit Tilburg. Ben je tevreden met het geboden bedrag dat je te horen krijgt? Maak dan snel een afspraak.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!