UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Autosloperij Vlaardingen

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Heb je een sloopauto in Vlaardingen en wil je hier van af? Er zijn genoeg betrouwbare en ervaren sloperijen die maar al te graag jouw sloopauto overnemen. Jouw sloopauto laten afhalen in de regio Vlaardingen Je bent bij veel bedrijven in Vlaardingen aan het juiste adres als je deze wilt laten afhalen. De meeste bedrijven demonteren jouw auto op een milieuvriendelijke manier en zorgen er voor een groot gedeelte voor dat zoveel mogelijk bruikbare onderdelen een hernieuwd leven krijgen. Er zijn genoeg sloperijen uit Vlaardingen die een modern wagenpark hebben waar ze de sloopauto’s kunnen opslaan. De meeste sloperijen die professioneel te werk gaan bestrijken de gehele provincie Zuid-Holland.

 • Sloopauto

  Kwaliteit van een autosloperij

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Als je een autosloperij in Vlaardingen hebt gevonden wil je natuurlijk wel weten of het een kwalitatief goede sloperij is. De beste sloperijen in Nederland hebben diverse certificaten en zijn RDW erkend en hebben dus ook een RDW certificaat waarmee ze kunnen aantonen dat ze op een betrouwbare wijze te werk gaan. Ga in geen geval in zee met een louche bedrijf dat pretendeert een sloperij te zijn, terwijl ze geen enkel certificaat hebben of RDW erkend zijn. Dan ben je zelf verkeerd bezig, maar het betreffende bedrijf natuurlijk ook. Gelukkig zijn er in de omgeving van Vlaardingen genoeg bedrijven die zich wel aan de regels houden en keurig netjes alle auto’s op de juiste manier slopen en zoveel mogelijk bruikbare onderdelen van iedere auto proberen te recyclen en later te verkopen aan handelaars en geïnteresseerden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!