UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Autosloperij Zuid Holland

    Autodemontage is een beroep dat wordt uitgevoerd op een autosloperij in Bijvoorbeeld Zuid Holland. De auto’s die door de autosloperij opgekocht worden bevatten vaak nog een groot aantal onderdelen dat je nog in andere auto’s zou kunnen gebruiken. Het demonteren van alle onderdelen is een belangrijke taak van de medewerkers van een autosloperij in Zuid Holland zoals in de plaatsen Rotterdam of Den haag. Ze moeten er voor zorgen dat er geen vloeistoffen meer in de auto zitten zodat het milieu in Zuid Holland daar niet onder te leiden heeft.

  • Strenge regelgeving voor Autosloperij in Zuid Holland

    Vaak hebben de medewerkers van een autosloperij in Zuid Holland net zo veel kennis van de auto’s als automonteurs want zij moeten de auto stukje voor stukje uit elkaar kunnen slopen. Bij de motorische onderdelen kan dat soms natuurlijk wel wat moeilijk gaan als er schade is en dan moeten ze soms hardhandig te werk gaan om de onderdelen te kunnen demonteren. Het is belangrijk dat zij dit doen volgens de regels want als er onverwachts een inspecteur langs komt en er wordt niet volgens de regels gewerkt dan kan de autosloperij een flinke boete op de deurmat verwachten in Zuid Holland.

  • Autosloperijen werken met moderne apparatuur

    De regels zijn een stuk strenger geworden en dat heeft er voor gezorgd dat er tegenwoordig veel minder autosloperijen in Zuid Holland zijn dan dat vroeger het geval was. De bedrijven die gestopt zijn konden zich niet goed aan de regels houden. Als de autosloperij de juiste apparatuur aan zou schaffen zou dat zulke hoge kosten met zich meebrengen en dat konden die bedrijven niet betalen. De bedrijven die zich nog wel bezig houden met het demonteren van auto’s hebben wel de juiste apparatuur en houden zich dus keurig aan de regels.