UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  BMW sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een BMW sloperij is zoals verwacht gespecialiseerd in het slopen van auto’s van het merk BMW. Een BMW sloperij vind je in diverse plaatsen in Nederland.

 • Sloopauto

  Welke BMW autosloperij moet ik kiezen?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Er zijn in Nederland genoeg sloperijen waar je uit kunt kiezen. Er zijn kleine sloperijen, middelgrote, maar ook grote sloperijen. Het voordeel van een kleine sloperij is dat ze vaak wat gemoedelijker zijn en dat de service wat beter is, maar wat heb je er aan als je louter je auto naar de sloop wilt brengen en er verder geen boodschap aan hebt wat de service is van het bedrijf? Een grotere BMW autosloperij heeft vaak ook een professionele sleepdienst die jouw auto kosteloos kan komen ophalen. Ideaal, want zo hoef je niet zelf voor vervoer te zorgen en ben je vrij snel van je sloopauto verlost. Wat wil je dus nog meer? Wat wel goed is om te weten is dat niet ieder bedrijf zich een sloperij mag noemen. Dus ook een BMW sloperij niet. Sommige bedrijven zijn bijvoorbeeld lid van STIBA. Dit is de vakbond voor autosloperijen. Als ze lid zijn van STIBA weet je dat ze tegelijkertijd ook een certificaat KZD hebben. Dit geeft aan dat ze een auto mogen demonteren. KZD staat overigens voor KwaliteitsZorg Demontage. Deze certificaten hebben meerdere sterren. De beste BMW sloperijen hebben over het algemeen drie sterren en vaak ook een ISO 9001 certificaat. Uiteraard dienen ze zich tijdens het slopen van een BWM ook aan de regels te houden.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!