UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Citroen sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een Citroen sloperij is meestal een sloperij dat als specialisme het slopen van een Citroen heeft. De meeste professionele sloperijen die een Citroen slopen hebben vaak ook een geautomatiseerd voorraadsysteem. Deze hebben ze zelf beschikbaar, maar deze kunnen ze ook op de website hebben, zodat je zelf op een overzichtelijke manier kunt zoeken naar onderdelen van een Citroen. De constante aanvoer van nieuwe auto’s van het merk Citroen zal er voor zorgen dat er telkens nieuwe onderdelen bij komen, maar tegelijkertijd zullen er ook telkens onderdelen verdwijnen die verkocht worden. Je kunt in plaats van een onderdeel ook een complete schade auto opkopen. Een schade auto opkopen is echter meer iets voor mensen die handig zijn met sleutelen en graag onder een auto liggen. Voor de gewone burgerman zal het opkopen van een Citroen wel een mogelijkheid zijn, maar wat hij of zij er verder mee moet is natuurlijk de vraag.

 • Sloopauto

  Citroen sloperij ook aangesloten bij branche organisaties

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Een bedrijf dat zich een professioneel Citroen autodemontage bedrijf noemt moet eigenlijk op zijn minst aangesloten zijn bij de sloperij branche organisatie Stiba. Overigens is dit niet per se verplicht, maar wat wel verplicht is, is dat het bedrijf een de juiste certificaten heeft en het liefst eigenlijk een KZD certificaat (wat overigens niet verplicht is). En bij voorkeur zo goed mogelijk is gecertificeerd. Ook is het goed dat het bedrijf eventueel is aangesloten bij ARN. ARN is een organisatie dat staat voor Auto Recycling Nederland en er zorg voor draagt dat sloop auto’s zoveel mogelijk worden gerecycled. Hoe meer onderdelen er van een sloopauto worden gerecycled, hoe beter.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!