UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Ford sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Als je een Ford sloperij zoekt moet je weten dat eventuele Ford sloperijen je auto maar al te graag slopen c.q. demonteren. Een Ford sloperij is over het algemeen alleen bezig met het demonteren van auto’s van het merk Ford. Soms demonteren deze sloperijen nog andere auto’s, maar als het een specifieke Ford sloperij is, zullen ze naar alle waarschijnlijkheid alleen Ford auto’s slopen. Als je dus een Ford hebt en dat kan een Ford Ka zijn en verder zijn bijvoorbeeld andere typen mogelijk zoals: Kuga, Galaxy, Transit, Fiesta, Ranger of Grand C-Max. Het maakt in principe niet uit welke Ford je hebt. Je kunt deze zonder problemen naar de Ford sloperij brengen. Misschien dat je een Ford sloperij in de buurt hebt, maar meestal zijn gespecialiseerde Ford sloperijen niet echt in de buurt te vinden. Nu zul je misschien denken dat dat allerlei extra kosten met zich mee gaat brengen, maar dan heb je het gelukkig mis.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen aan Ford sloperij

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Een beetje sloperij komt jouw auto zonder morren gewoon ophalen en zorgt er voor dat jouw Ford op een veilige manier naar de sloop wordt gebracht, alwaar jouw voormalige auto deskundig uit elkaar wordt gehaald en waar je niet meer naar om hoeft te kijken. Als je een vrij nieuwe Ford hebt (meestal is dit een schadeauto) kun je er nog een redelijk bedrag voor krijgen, omdat heel veel onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden en geliefd zijn bij veel Ford sleutelaars die op zoek zijn naar nieuwe onderdelen voor hun Ford.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!