UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

  • Sloopauto

    Kapotte auto

    Gepost op: 19 Februari 2014

    Heb je een kapotte auto, dan is het zo dat je meerdere opties hebt. Je kunt je auto naar de autogarage brengen waar je deze hebt gekocht of waar je geregeld komt voor klein of groot onderhoud. De meeste autogarages kunnen je meteen vertellen wat er met de auto aan de hand is. Soms zijn er misschien wat verborgen gebreken, maar meestal kan een auto monteur na een inspectie meteen vertellen wat er met de auto moet gebeuren. Als je is verteld wat er met de auto moet gebeuren heb je diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen om je auto te laten repareren. Als je een vrij nieuwe auto hebt, dan is het zonde om deze meteen van de hand te doen, dus laten veel mensen de auto repareren. Heb je een auto die iets ouder is, dan wordt het een ander verhaal. Is de auto dusdanig kapot dat het een reparatie wordt dat veel kosten met zich meebrengt, dan kun je je afvragen of je dit wel moet overwegen. Als de reparatie zelfs duurder is dan de huidige dagwaarde van de auto kun je deze beter van de hand doen. Stel dat er over een paar maanden weer iets met de auto gebeurt en je weer een flinke investering moet doen? Dat zou zonde zijn van het geld. Kijk in zo’n geval naar een autosloperij. Een autosloop kan je nog een leuke vergoeding geven en hiermee kun je samen met wat ander geld snel een nieuwe auto kopen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!