UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Mercedes sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Mercedes sloperijen zijn populair in Nederland bij veel handelaars en mensen die op zoek zijn naar onderdelen van een Mercedes. Niet zonder reden, want Mercedes is een van de meest bekende merken als het gaat om auto’s. Overal ter wereld zie je auto’s van het merk Mercedes rondrijden. Het zijn auto’s met uitstraling. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar je hebt zo wel de garantie dat je een kwalitatief goede auto in huis haalt waar je nog vele jaren plezier aan kan beleven. Zoals je waarschijnlijk wel weet is Mercedes een Duits automerk en Duitse automerken staan er over het algemeen ook om bekend dat het betrouwbare auto’s zijn die wel tegen een stootje kunnen. Maar uiteindelijk hebben ook auto’s van het vrij dure merk Mercedes niet het eeuwige leven.

 • Sloopauto

  Ook onderdelen online bestellen bij Mercedes sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je Mercedes onderdelen zoekt van een originele Mercedes auto kun je bij diverse autosloperij / auto demontagebedrijven terecht. Deze Mercedes onderdelen kun je ook in de webshop van sommige “modernere” sloperijen kopen. Deze sloperijen zijn overigens vaak ook eerstelijns opkopers. Zij kopen schadeauto’s van bijvoorbeeld autoverzekeraars. Een sloperij heeft in ieder geval veel onderdelen. Sommige bedrijven hebben wel een half miljoen onderdelen en iedere week is er een aanvoer van nieuwe onderdelen. Ook van vrij nieuwe schade auto’s die nog best wat opleveren. Als je een sloperij kiest, zorg er dan op zijn minst voor dat je een sloperij kiest die volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland werkt. Dit wordt ook wel afgekort als ARN.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!