UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Opel sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Opel is één van de bekendere automerken op de wereld. Steeds meer mensen kiezen er heden ten dage voor om in een Opel te rijden. Door de populariteit van Opel komen er ook steeds meer auto’s van Opel later op de sloperij terecht. Dat is een logisch gevolg van de stijgende Opel verkoop. Vooral mensen in opkomende economieën willen in een betrouwbare auto rondrijden en daarom kiezen ze liever voor westerse automerken die betrouwbaar zijn. Vooral veiligheid speelt een grote rol bij auto’s die door Westerse automerken worden geproduceerd. Er zijn in Nederland diverse sloperijen die gespecialiseerd zijn in het slopen van diverse Opel modellen. Zoek je een Opel sloperij, dan kun je er vaak snel één vinden. Dit kan via het internet, maar ook in de Gouden Gids staan met regelmaat nog goede autosloperijen die je kunt benaderen voor het slopen van jouw auto. Ga maar eens naar Google en typ daar autosloperij of autodemontage in. Je zult vast wel een aantal sloperijen vinden die jouw Opel kunnen slopen. Uiteraard kun je ook voor een bekende een sloperij vinden. Het principe is dan natuurlijk hetzelfde.

 • Sloopauto

  Kwalitatieve goedkope Opel onderdelen te koop bij sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je van het opknappen van auto’s houdt is het leuk om schade auto’s op te kopen. Er zijn genoeg bedrijven in Nederland die een Opel als schade auto aanbieden. Waarschijnlijk hebben ze ook wel Opel onderdelen te koop die jij kunt gebruiken bij het opknappen van je auto. Als dit niet het geval is kun je altijd het internet afstruinen naar goedkope Opel onderdelen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!