UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Peugeot sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Een Peugeot gaat over het algemeen vrij lang mee. Het zijn kwalitatief goede auto’s, maar op een gegeven moment is ook een Peugeot sloopwaardig. Een Peugeot sloperij is in feite niet heel moeilijk om te vinden. Er zijn in Nederland genoeg bedrijven die een Peugeot vakkundig kunnen demonteren. De meeste bedrijven die een Peugeot slopen werken volgens de richtlijnen van ARN en met het certificaat van KZD. KZD staat voor Kwaliteit Zorg Demontage. Zo ben je er zeker van dat je auto op een correcte wijze wordt gesloopt.

 • Sloopauto

  Hergebruik auto onderdelen bij Peugeot autosloop

  Gepost op: 1 December 2013

  Vaak hoor je dat de meeste sloperijen zich goed aan de milieuregels houden, maar wat is dat dan, milieuvriendelijk een auto slopen? Een sloop auto op een correcte wijze slopen is eigenlijk zo weinig mogelijk afvalstoffen overhouden en maximaal recyclen. Dus zoveel mogelijk onderdelen van een Peugeot worden weer te koop aangeboden. Deze tweedehands onderdelen kunnen nog best wat opleveren. Als je nog een redelijke auto hebt kun je met gemak circa 300 euro voor je sloopauto krijgen. Als je een Peugeot wilt aanbieden aan een sloperij kan dat zijn om verschillende redenen. Het kan zijn dat je Peugeot een probleem heeft die schier onoplosbaar is of wellicht zijn er problemen met de carrosserie of zijn er andere technische ongemakken? Je kunt je auto dan verkopen aan een professionele autogarage , maar je kan er ook voor kiezen om deze aan te bieden bij een betrouwbare autosloperij. Zo ben je er zeker van dat je auto in goede handen is.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!