UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Renault sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je door Nederland rijdt zul je veel auto’s van Renault tegenkomen. Veel mensen kopen graag een auto van het merk Renault. Renault staat bekend om de productie van goede auto’s, maar ook bij Renault auto’s is het zo dat de levensduur op een gegeven moment beëindigd moet worden. Strikt noodzakelijk is het niet altijd, omdat een auto altijd nog kan worden gerepareerd, maar meestal is het wel kostbaar om een auto te herstellen als deze veel schade heeft of wanneer veel onderdelen min of meer niet meer goed bruikbaar zijn of dat een reparatie van een Renault te veel geld kost.

 • Sloopauto

  Renault sloperij die jouw auto komt ophalen

  Gepost op: 1 December 2013

  Een gedegen Renault autosloperij kan je auto overal op komen halen. Of je nu in het midden van het land woont, in het uiterste zuiden of in het noorden van Friesland of Groningen. De meeste sloperijen halen je auto’s gratis op als deze bij jou voor de deur staat. Dit is natuurlijk een service die valt te prijzen en voor veel bedrijven geldt deze service in ieder dorp, stad of provincie in ons land. De meeste sloperij bedrijven hebben een sleepdienst die jouw Renault kan komen ophalen. Er zijn in Nederland een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het slopen van Renaults. Zij slopen alleen Renaults en voor mensen die op zoek zijn naar onderdelen van het automerk Renault bieden ze onderdelen aan. Soms kun je bij deze sloperijen ook andere onderdelen kopen, maar meestal hebben ze veel onderdelen van Renault.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!