UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen in Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je auto aan het einde van zijn levensduur is in Amsterdam, is het tijd om deze te slopen. Dit kun je zelf doen, maar het is wel een klus die goed moet worden gedaan. Wacht daar niet te lang mee, want rijden met een sloopauto is levensgevaarlijk bovendien. Je zou het vast niet denken, maar aan een sloopauto kun je in ieder geval ook nog geld verdienen. Je bespaart ten eerste geld door geen belasting meer te betalen en je verzekering kun je eveneens stopzetten. Dit betekent direct dat je geen premie meer hoeft te betalen. Voorts krijg je een vergoeding voor je sloopauto in Amsterdam.

 • Sloopauto

  Geld verdienen aan sloopauto in Amsterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je auto niet meer in staat is op de weg te rijden en je brengt hem naar de autosloop in Amsterdam ontvang je dus een geldbedrag voor je auto. Veel mensen vragen zich af hoeveel dit bedrag in werkelijkheid is. Natuurlijk is dit geen mega groot bedrag. Tenminste, daar kun of mag je min of meer wel van uit gaan. Je kunt je auto laten schatten op prijs om te kijken hoeveel die waard is. Het bedrag hangt dus af van de huidige staat van je sloopauto in Amsterdam.

 • Sloopauto

  Schade auto verkopen?

  Gepost op: 1 December 2013

  Stel: je heb een ongelukje gehad en een andere auto is tegen jouw auto gereden in de regio van Amsterdam. Per ongeluk, maar toch: eigenlijk is je auto niet meer te besturen. Door deze botsing is je gehele rechterkant van je auto stuk gegaan. Meestal zijn, na zo’n groot ongeluk, de reparatiekosten erg hoog en is het eigenlijk niet interessant om deze te laten maken. Breng hem dan naar de sloop in Amsterdam.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!