UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Het proces van een sloopauto in dordrecht

  Gepost op: 1 Januari 2014

  Je kunt het proces van een sloopauto in de regio van Dordrecht omschrijven in drie woorden. En dat is eigenlijk vrij eenvoudig. Eerst begint het legen, daarna het strippen en als laatst het recyclen. Als de auto getaxeerd is dan beginnen ze met de ontdoen van de vloeistoffen van de sloopauto in Dordrecht. Overigens is het taxeren het op waarde schatten. Ze beginnen zoals gezegd met het legen. Dat is bijvoorbeeld de olie, koelvloeistoffen en andere stoffen die in de auto zitten. Deze stoffen worden allemaal uit de sloopauto gehaald. Nadat dit is gedaan, worden alle onderdelen uit de auto gehaald. Als laatst gaat de auto naar de sloop.

 • Sloopauto

  Mijn auto is total loss in dordrecht en nu?

  Gepost op: 1 Januar 2014

  Als is geconstateerd dat je auto total loss is en die niet meer bruikbaar is, breng hem dan direct naar een autosloop in Dordrecht. Sommigen eigenwijze sloopauto eigenaren proberen alsnog de schade van hun schadeauto op één of andere manier te herstellen, maar de kosten hier van kunnen erg hoog oplopen. Van dat geld kun je beter een nieuwe auto kopen. Als je een ongeluk hebt gehad ontvang je vaak nog de zogenaamde dagwaarde. Tenminste, als je goed verzekerd bent in Dordrecht.

 • Sloopauto

  Hergebruik sloopauto in Dordrecht

  Gepost op: 1 Januari 2014

  Als je auto total loss is kun je deze beter naar de sloop brengen in Dordrecht. Op de sloop kan de auto zijn rust vinden bij veel andere auto’s. Natuurlijk is dit figuurlijk, want de auto wordt vaak bijna volledig gerecycled. En overigens, als een auto op het welbekende autokerkhof staat, zijn de auto onderdelen er in feite al uitgehaald en staan de onderdelen al te koop en zijn deze te vinden in het magazijn.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!