UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Je wilt je sloopauto kwijt in rotterdam!?

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je auto niet meer in staat is om je veilig te vervoeren dan wordt het tijd om serieus na te denken wat je gaat doen. Een sloopauto in Rotterdam wil je natuurlijk zo snel mogelijk kwijt en als je verstandig bent ga je hier ook snel werk van maken, want je betaalt onnodig geld. Denk aan de wegenbelasting. Er zijn genoeg bedrijven die jouw sloopauto wel willen overnemen. De reden hiervan is eenvoudig: de bedrijven kunnen hier zelf nog wat geld aan verdienen. Want een sloopauto in Rotterdam heeft voldoende onderdelen die hergebruikt kunnen worden.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen in Rotterdam?

  Gepost op: 1 December 2013

  Je bent nooit zeker van het feit dat je een goed bedrag krijgt voor je sloopauto. Het verschilt namelijk per auto hoe erg deze beschadigd is of hoe oud deze is. Voor een oude Kia krijg je natuurlijk minder geld dan voor een nieuwe, maar beschadigde BMW. Dit laatste worde een schadeauto genoemd. In een beschadigde auto zitten nog veel goede en bruikbare onderdelen in Rotterdam.

 • Sloopauto

  Auto laten slopen in rotterdam

  Gepost op: 1 December 2013

  Om te kunnen weten hoeveel geld je krijgt voor een sloopauto moet je deze laten waarderen door iemand met expertise. Je moet dus weten hoeveel geld je kan ontvangen voor je auto in rotterdam. Het taxeren kan iemand doen die onafhankelijk is of door een medewerker van de autosloperij. Het nadeel van een medewerker van een autosloperij is dat hij of zij niet geheel objectief is. Je kunt je auto ook bij meerdere bedrijven laten taxeren, zo kun je zien wat verschillende bedrijven bieden. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs krijgt voor je oude auto.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!