UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Een sloperij vinden in Utrecht

  Gepost op: 1 December 2013

  Een auto is eigenlijk het beste vervoersmiddel om je van a naar b te laten vervoeren of zelf te rijden. Je hebt alle vrijheid en kunt doen en laten wat je wilt, maar op een gegeven moment is je auto aan vervanging toe. In zo’n geval kun je je auto naar de autogarage brengen, maar soms is het nodig om deze naar de sloperij te brengen. Gelukkig is er altijd wel een goede autosloop in Utrecht.

 • Sloopauto

  Vrijwaringsbewijs?

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je naar een sloperij gaat krijg je naast een vergoeding ook een vrijwaringsbewijs mee. Een vrijwaringsbewijs hoor je te krijgen als jij je auto gaat inleveren of laat ophalen bij / door een sloperij. Op veel sites heb je waarschijnlijk al gelezen dat een vrijwaringsbewijs nodig is. En anders heb je dit gegeven al eens gehoord van een vriend, kennis of familielid. Door dit vrijwaringsbewijs ben je niet meer aansprakelijk voor je auto. Ook zorgt dit bewijs er voor dat je geen verplichtingen meer hebt zoals verzekeringen, de jaarlijkse APK van je auto en motorrijtuigenbelasting. Uiteraard hoef je ook eventuele bekeuringen niet te betalen. Het voordeel van een sloperij is dat je er natuurlijk je auto kunt brengen, maar je kunt er ook terecht voor allerlei auto onderdelen. Ook autobanden kun je bij sommige sloperijen kopen. Het gaat hier om gebruikte banden, maar ook deze zijn vaak nog in prima staat. Dat mag niet worden onderschat. Bij een goede sloperij kun je deze banden laten monteren en balanceren.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!