UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Toyota sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een Toyota sloperij is een sloperij waar je terecht kunt voor het demonteren van je schadeauto en sloopauto. De meeste Toyota sloperijen, slopen zowel een benzine als een dieselauto. Ook zijn er diverse sloperijen die tegelijkertijd auto’s verkopen en een keurstation zijn voor APK’s. Zorg er bij een autosloperij altijd voor dat je een RDW afgifte krijgt voor het vrijwaren van je sloopauto. Op deze manier ben je niet meer de rechtmatige eigenaar van de auto en hoef je geen wegenbelasting te betalen, alsook de kosten die je moet betalen voor het verzekeren van je Toyota. Dit scheelt op jaarbasis zeker enkele honderden tot soms wel een kleine duizend euro. Op het internet kun je in ieder geval genoeg Toyota sloperijen vinden die een leuke vergoeding willen geven voor jouw potentiele schadeauto of sloopauto.

 • Sloopauto

  Professionele Toyota sloperijen

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Er zijn in Nederland ook steeds meer sloperijen die goed zichtbaar met de tijd mee gaan. Het zijn echt niet alleen maar louche bedrijven die iedere regel aan hun laars lappen en niet goed omgaan met de strenge milieuregels. Deze tijd is geweest. Zo ook bij bepaalde Toyota sloperijen. Toyota sloperijen zijn in Nederland redelijk vertegenwoordigd. Het zijn niet tientallen verschillende bedrijven, maar er zijn wel een aantal bedrijven die alleen Toyota auto’s slopen en gespecialiseerd zijn in de verkoop van Toyota onderdelen. Als je een Toyota bedrijf hebt gevonden, probeer dan ook te kijken naar eventuele certificaten van het betreffende bedrijf. Kijk of de Toyota sloperij bijvoorbeeld is aangesloten bij branche organisatie Stiba.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!