UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Volkswagen sloperij

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je een Volkswagen hebt, heb je een auto die over het algemeen vrij veel naar de autosloop gebracht. Dit betekent niet dat je een slechte auto hebt, maar uit cijfers blijkt dat een Volkswagen het meest wordt verkocht en later dus ook een keer naar de sloop wordt gebracht. Er zijn ook speciale Volkswagen sloperijen. Hier vind je allerlei verschillende Volkswagen auto onderdelen. Handig, want voor mensen die louter Volkswagen onderdelen nodig hebben is zo’n soort autosloperij extra handig. De auto onderdelen van dit Duitse merk zijn erg betrouwbaar. Het is ook niet onlogisch dat Volkswagen één van de meest verkochte auto’s is in Nederland. Bij de meeste sloperijen kun je gewoon een Volkswagen naar de sloop brengen. De meeste sloperijen hebben een ophaalservice en kunnen in een bepaalde regio van Nederland bij je langs komen. Er zijn ook ophaalservices die overal in Nederland je auto gratis kunnen komen ophalen. Met de hedendaagse technieken word je auto vervolgens gesloopt. Overigens slopen de meeste autosloperijen naast Volkswagen automerken zoals onder meer Audi.

 • Sloopauto

  Volkswagen autosloop alternatief voor goedkope onderdelen

  Gepost op: 1 December 2013

  Als je op zoek bent naar een sloperij is het in ieder goed om te weten dat je hier ook terecht kunt voor onderdelen. Sommige autodemontage bedrijven kunnen ook nieuwe onderdelen leveren. Dit kunnen originele onderdelen zijn, maar het kunnen ook imitatie onderdelen zijn. Onderdelen die automontage bedrijven als nieuw kunnen leveren zijn bijvoorbeeld plaatwerk, bumpers en koplampen. De meeste bedrijven hebben ook motoren en versnellingsbakken in het magazijn voorradig met weinig kilometers op de teller. Tevens biedt een Volkswagen sloperij ook vaak haar diensten aan in de steden Amsterdam, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Haarlem, Dordrecht, Arnhem, Nijmegen en Groningen.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!