UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Volvo sloperij

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Een sloperij kan gebruikte onderdelen, maar soms ook nieuwe onderdelen leveren. Vrijwel wekelijks komen er nieuwe sloopauto’s binnen bij een Volvo sloperij. Of dit nu de Volvo V50 uit 2005, een Volvo XC70 uit 2001 of een Volvo V70 uit 2007 is. Bovendien worden er ook met regelmaat nieuwe auto’s naar de sloop gebracht. Een sloopauto, bijvoorbeeld de Volvo 850 Sedan uit 1995, zal wel minder geld opleveren dan bijvoorbeeld de Volvo C30 uit 2010. De nieuwe versies zijn meestal geen sloopauto’s, maar vallen onder de noemer schade auto’s. De meeste Volvo sloperijen gaan in ieder geval zo professioneel mogelijk aan de slag. Er zijn voldoende sloperijen met enkele decennia ervaring met het slopen van Volvo wagens en er zijn diverse sloperijen in Nederland die het slopen van een Volvo tot een specialisme hebben gemaakt. Belangrijk is wel dat je bij een erkende sloperij langs gaat.

 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen aan Volvo sloperij

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Een sloopauto van het merk Volvo kan nog best wat geld opleveren. Dat moet je zeker niet onderschatten. Sommige mensen denken dat een sloopauto van Volvo misschien enkele tientjes oplevert, maar een Volvo sloperij kan voor jouw sloopauto nog best enkele honderden euro’s overhebben. Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Vrijwel alle auto onderdelen kunnen bij de meeste sloperijen aan de balie worden gekocht. Een baliemedewerker of gewoonweg een verkoper van een Volvo sloperij kan je meestal direct laten weten of ze nog bepaalde onderdelen op voorraad hebben of niet. Dat is natuurlijk afhankelijk van welke auto’s het sloopbedrijf onlangs heeft gesloopt.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!