UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto inkoop Amsterdam

  Gepost op: 19 April 2014

  In verschillende steden kun je heel gemakkelijk en met goede voordelen je auto laten opkopen door specifieke auto inkoopbedrijven. Zo kun je ook je auto beschikbaar stellen onder auto inkoop Amsterdam. In de hoofdstad vind je namelijk ook veel van dit type bedrijven. Bovendien richten die zich niet enkel op de verkoop van auto’s, maar juist ook op de inkoop van nog zeer bruikbare auto’s. Dit heeft als voordeel dat je hier vaak een hoger bedrag krijgt aangeboden, dan bij bedrijven die enkel gespecialiseerd zijn in de verkoop. Het is dus lonend om dit in gedachten te houden als je je auto gaat verkopen.

 • Sloopauto

  Hoe gaat het in zijn werking?

  Gepost op: 18 April 2014

  Door te zoeken onder Auto inkoop Amsterdam, vind je gauw een inkoopbedrijf bij jou in de buurt. Hier wordt vaak direct een koopovereenkomst voor je opgemaakt en ontvang je een vrijwaringsbewijs voor de auto. Als je snel van je auto af wilt, zit je hier over het algemeen ook goed; in veel gevallen kan je auto al binnen een dag verkocht zijn. Je kunt contant worden uitbetaald, maar het kan ook worden overgemaakt. Auto inkoopbedrijven in Amsterdam zijn juist op zoek naar gebruikte auto’s die als geheel weer kunnen worden doorverkocht en soms zelfs beschikbaar worden gesteld voor de export. Echter is er ook interesse in beschadigde auto’s, waarvan de onderdelen nog goed bruikbaar zijn. Dus ook als je auto in iets minder goede conditie verkeerd, kun je alsnog je auto aanbieden onder Auto inkoop Amsterdam. Deze onderdelen worden los weer doorverkocht.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!