UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto Inkoop Rotterdam

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Wat kun je doen als je je auto wilt verkopen in Rotterdam en je wilt op een veilige en verantwoorde wijze een passend bedrag voor je auto vangen, zonder al teveel risico te lopen? Dan is het verstandig om te zoeken naar een goed auto inkoopbedrijf, waaraan je je auto kunt aanbieden. Actie Auto inkoop Rotterdam gaat als volgt: neem contact op met een inkoopbedrijf in de stad Rotterdam en bespreek wat je wensen en verwachtingen zijn. Dit kun je doen via de website, per telefoon en tegenwoordig ook per whatsapp, waarna gegarandeerd een gunstig bod kan worden gedaan, vaak al binnen een paar uur. Indien nodig kan er iemand langskomen om de auto te taxeren. Zodra je met dit bedrijf tot een overeenkomst bent gekomen, zetten ze alles in werking om de auto snel en voor een goede prijs te verkopen. Dit betekent dat jijzelf ook snel het geld ontvangt.

 • Sloopauto

  Waar zijn ze naar op zoek?

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Je verwacht waarschijnlijk dat ze enkel nette auto’s aannemen tijdens actie Auto inkoop Rotterdam. Niets is minder waar. Zelf gebruikte auto’s met technische mankementen zijn welkom. Deze worden gerepareerd en alsnog aangeboden in de verkoop. Als de schade echt teveel is, wordt de auto uit elkaar gehaald en worden de onderdelen los verhandeld. Dus als je een auto beschikbaar wilt stellen voor actie Auto inkoop Rotterdam, dan kun je contact opnemen met een inkoopbedrijf. Zij regelen verder alles voor je en zonder zorgen ontvang je als vanzelf een leuk bedrag voor je oude auto.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!