UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Auto inkoop

  Auto inkoop

  Gepost op: 19 April 2014

  Stel, je wilt van je auto af; omdat je simpelweg een nieuwe wilt, of omdat je denkt een betere te hebben gevonden. Wat doe je dan met je oude, vertrouwde auto? Je kunt hem niet gewoon ergens achter laten, er niet meer naar omkijken en op zoek naar een nieuwe. Dit zou onverantwoord zijn en bovendien nog eens bijzonder zonde. Je kunt namelijk voor elke oude auto nog best een leuk bedrag ontvangen als je even de moeite neemt om een juist autobedrijf te vinden. Door je auto beschikbaar te stellen voor auto inkoop, wordt op basis van de conditie van de auto bepaald wat je ervoor kunt krijgen.

 • Sloopauto

  Waar wordt op gelet?

  Gepost op: 18 April 2014

  Zogenoemde auto inkoop bedrijven zijn geïnteresseerd in alle type merken auto’s, ongeacht het model, het type brandstof of het bouwjaar waarin de auto op de markt kwam. Er wordt altijd een eerlijke prijs bepaald. Om teleurstellingen te voorkomen, is het wel belangrijk dat je zelf ook eerlijk aangeeft als er iets specifieks met de auto aan de hand is. Denk hierbij aan krassen, deuken of roest of andere technische mankementen, waardoor de auto schade heeft opgelopen. Als dit vooraf bekend is, zal er niet achteraf iets van de prijs afgaan. Of erger nog, de hele bieding kan hierdoor niet doorgaan. Zodra de auto wordt aangeboden in de auto inkoop, heb je er zelf geen zorgen meer over. Het bedrijf zorgt voor de beste regeling en je ontvangt een passend bedrag. Zo heb je extra geld voor een nieuwe auto.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!