UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto verkopen Amsterdam

  Gepost op: 19 Februari 2014

  Auto verkopen Amsterdam: dit klinkt als een ludieke oproep als geen ander. En dat kan het ook zijn. Door goed je opties te overwegen, kun je zeker in Amsterdam een aantrekkelijk bod krijgen voor je auto als je deze wilt verkopen. Er zijn veel verschillende redenen waarom je een auto wilt verkopen en net zoveel manieren om dit te doen. Als je je auto simpelweg aan de kant van de weg te koop aanbiedt, zul je ongetwijfeld veel potentiële kopers aantrekken. Hetzelfde geldt als je je auto op een verkoopsite op het internet aanbiedt en zelf je toekomstige kopers uitnodigt voor een bezichtiging. Hier zitten echter wel risico’s aan vast, waardoor het niet de meest veilige manier van verkopen is. Ondanks dat je bij particuliere verkopers mogelijk meer geld kunt vangen voor je auto, hoeft dit niet op te wegen tegen deze gevaren.

 • Sloopauto

  Een veilige optie

  Gepost op: 18 Februari 2014

  Om je te garanderen van een betrouwbare manier, kun je beter zoeken naar een autodealer die, kortgezegd, doelgericht omschrijft wat je zoekt: Auto verkopen Amsterdam. Deze dealers die gespecialiseerd in de inkoop van auto’s, geven vaak ook een hoger bod en kunnen je auto vaak snel verkopen. Zo krijg je vaak al binnen een dag zelf ook je geld. Je auto is getaxeerd, zodat je zeker kunt zijn dat je een eerlijke prijs krijgt. Als je dus zeker wilt zijn dat je een redelijke prijs krijgt uitbetaald, zonder risico’s te lopen, is het kiezen voor een auto inkoop bedrijf een goede en verstandige keuze.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!