UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Verkopen van een auto met een kapotte motor?

  Gepost op: 24 november 2014

  Een auto verkopen met een kapotte of defecte motor is een stuk gemakkelijker geworden nu je het internet kunt gebruiken om een auto te verkopen. Voorheen waren de zoekertjes in kranten populair, maar nu zijn het de internetwebsites waar vele duizenden auto’s worden aangeboden en verkocht. Als je je auto met een kapotte motor kwijt wilt kun je deze dus ook op het internet aanbieden.

  Het verkopen van een auto met een defecte motor is niet moeilijk, maar door het gigantische aanbod is het wel belangrijk dat je advertentie er goed uit ziet. Geef als het kan zoveel mogelijk informatie over de auto. Laat ook weten wat de mankementen zijn. Je kunt een auto verkopen met kapotte of defecte motor, als je maar wel aangeeft dat je auto te kampen heeft met dit defect. Veel mensen verbloemen bepaalde mankementen, maar dat is niet fair en bovendien strafbaar.

  Maak ook goede duidelijke foto’s van het voertuig en het interieur. Zo krijgt een koper een goed beeld van de auto. Als je alle informatie hebt verzameld en de nodige foto’s hebt gemaakt kun je de advertentie maken en deze online zetten. Op sommige websites kun je de advertentie in de spotlight zetten, zodat deze extra onder de aandacht komt. Als je een potentiële koper hebt gevonden kun je een afspraak maken. De potentiële koper wil vaak een proefrit met de auto maken en kijken in welke staat de auto verkeerd. Daarna kun je onderhandelen over de prijs, maar laat je als verkoper uiteraard niet afschepen met een fooi.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!