UW SLOOPAUTO IS GELD WAARD!

 • Sloopauto

  Auto online verkopen met kapotte versnellingsbak?j

  Gepost op: 24 november 2014

  Je kunt tegenwoordig ook je auto met een kapotte of defecte versnellingsbak online verkopen. Daar zijn veel mensen wel mee bekend, maar nog niet veel mensen hebben daadwerkelijk een auto online gekocht. Het online kopen van een auto dient wel zorgvuldig te gebeuren. Er zijn namelijk ook veel louche figuren actief op het wereld wijde web. Als je een auto koopt is het natuurlijk aan te raden om eerst een proefrit te maken en de auto goed door te lichten. Neem indien je zelf niet veel verstand hebt van auto’s ook k altijd iemand mee die je hier wel verstand van heeft.

  Auto kopen en deze opknappen met een kapotte versnellingsbak Als je handig bent kun je online gaan kijken naar auto’s met een smetje. Er zijn vele auto’s te vinden die een smetje hebben en welke je voor een voordelige prijs op de kop kunt tikken. Deze kun je opknappen en vervolgens zelf gebruiken, maar je kunt de auto ook te koop aan bieden op dezelfde website.

  Auto verkopen Je kunt in plaats van het kopen van een auto je auto natuurlijk ook verkopen. Op dezelfde websites moeten er immers ook auto’s te koop zijn. Zonder aanbod geen vraag. Het verkopen van een auto is eenvoudig, maar je moet je advertentie

  Je kunt je auto verkopen met kapotte of defecte versnellingsbak. Dat is in principe allemaal mogelijk. Uiteraard moet je dit wel aangeven in de advertentie. Je moet dus zo eerlijk mogelijk zijn, want je wilt als je zelf een auto koopt natuurlijk ook juist worden voorgelicht.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling en demontage van jouw sloopauto gebeurd te allen tijde op een milieuvriendelijke wijze. De autodemontage vindt plaats op een goedgekeurde werkplaats en onderdelen worden zorgvuldig gestript en gecontroleerd voor hergebruik.

Import en export auto'sImport en export

Wij begeleiden tevens bij de import en export van voertuigen. Geen gedoe met vrijwaringbewijzen of douane- formulieren. Dat nemen wij graag voor jou uit handen.

Gratis ophalen sloopautoOphalen wanneer het u uitkomt.

Wist je dat wij jouw sloopauto gratis komen ophalen? Neem gerust contact op via ons formulier en vraag naar de mogelijkheden!